Station McGill - Discussion

Oh. Intéressante observation. Peut-être prévoit-on conserver ce puits de lumière naturelle !? :blush:

3 Likes

Future sortie potentielle?

1 Like

The slab is down (under that crane). Ventilation unit?

6 Likes

Montreal Trust and Centre Eaton are both expanding the hallway that connects to the REM to allow for a greater amount of traffic. The shops on both sides have been pushed back. They also have changed the floor to be grey now to match the future flooring in the REM area.


19 Likes

Via la Story du REM :

rem_metro_316593564_659639612480314_6672766036479913504_n

rem_metro_316796428_208974011577858_4566240524117243917_n

rem_metro_316563342_2833175836813476_1262367164985022092_n

rem_metro_316860268_129911593013308_5727454786018449551_n

1 Like

Nice CNESST violation in that first picture.

MTL should improve worksites, see these designs out of NYC



6 Likes

“Disruptive, but make it cute.”

New York has a huge issue with essentially permanent scaffolding, apparently due to building facade safety laws. These kinds of stylized scaffolding are only in place for those sidewalks that will be cursed with them for decades. I’d rather have none at all

6 Likes